Tips på bra bloggar.

Vi på bloggreklam skulle vilja tipsa er om tre duktiga bloggare, vi har koll på.
Dessa bloggare har verkligen inpererande och unika bloggar.

Nr1.
http://hofh.myshowroom.se/ )

Johanna är en unik bloggare som gillar apor. Det är det bästa hon vet och hon har en väldigt inspererande blogg. Hennes blogg är helt fri från bantningstips och andra onödigheter så kika in på hennes blogg.



Nr2.
http://keela.se/ )

Michaela är kompis med Johanna och hon har också en alterativ blogg. Hennes blogg har alltid spännande inlägg och hon är en fantastisk bloggerska. Hon är också bra på att göra designers och så vidare.


Nr3.
(
http://antonkouba.se/)

Anton kouba bor i den värmlänska skogen och i hans blogg får man följa hans liv och hur det är att leva som öppet homosexuell. Hans blogg är som han själv mycket unik!


Kommentarer
Postat av: Johan

Hej! Jag vill bara tipsa om en blogg nu då. Det är en tjejkompis till mig, och hon har en blogg som har typ ALLT, verkligen. Hon bloggar om sitt största ntresse fotografering, massor designtips, gratisdesigner, mode och outfits, sminktips och massa mer! Här är hennes blogg: http://julialemon.blogg.se/

2012-04-03 @ 17:06:53
URL: http://lappensmyyshorna.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej det skulle vara kul ifall du ville tippsa om min blogg.
Kram :D

2013-01-14 @ 11:25:07
URL: http://lifeaslina.webblogg.se
Postat av: Moa

Super fin blogg! ♥ Titta gärna in på min om du vill =)

Kram ♥

2013-01-16 @ 00:45:05
URL: http://moawittrin.se
Postat av: Mikael

Hejsan, vilken fin blogg du har!

Förlåt om jag stör, men jag undrar bara ifall du har något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Tanken är att hjälpa mindre bloggare eller små hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar för tex adwords eller bloggcast. Om man gör ett bra inlägg i modeforumet så får man automatiskt mer läsare och ett plus är att i vårt modeforumt är vi alla vänner och hittar på roliga saker tillsammans. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från ModeMikael

2013-01-26 @ 18:27:13
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0